Referenties

Bernard van Lammeren

Journalist en Artist

Michiel heeft mij binnen de kortste keren aan een werkblad geholpen waar ik mijn vorige administrateur lang om heb gevraagd. Ik weet nu per dag waar ik financieel sta. En als ik iets wil weten, krijg ik per omgaand antwoord. Buitengewoon prettig. En dan ook nog zo’n prettig mens.


Maartje Schenkels

Building connections and spaces for startups to grow

Ha Michiel Vos!

Had ik al eens gezegd hoe fijn het is dat jij er bent? Ik vind boekhouden weer helemaal leuk nu we het samen doen.

Thx!

Grtz Maartje Loads.Amsterdam


Tess Löwenhardt

Filmmaker

Michiel is een vrolijke Belastingadviseur met een positieve instelling die veel kennis heeft EN deze goed kan uitleggen.
De Belastingtaal spreek ik niet goed, maar Michiel kan goed vertalen. We hebben een prettige samenwerking, er zijn geen ‘verassingen’ achteraf en hij komt zijn afspraken na. Ik ben heel blij met Michiel!


Arthur Wilson

Ik wil ook graag aangeven dat ik het erg prettig heb gevonden hoe jij mij adviseert, vragen beantwoord en het werk doet; dank daarvoor. 

Arthur Wilson

funkymonkee.nl


Dylan Polak

Grafisch Ontwerper

Ik was opzoek naar een betrouwbare en betaalbare boekhouder die mij ook kon adviseren met financiële vraagstukken. Er was direct een goede klik met Michiel daarnaast is de werkwijze professioneel en toch vielen mij de kosten voor de dienstverlening ontzettend mee. Ik kan de Financiële Fabriek zeker aanbevelen!

studiopolak heeft het logo ontworpen en ontwikkelde de website van Financiële Fabriek